Kokekunstens dag (Jornada gastronomica del CSIM)

CSIM arrangerer hvert år en internasjonal dag hvor språkstudentene presenterer kokekunst fra mange forskjellige land. Norskstudentene har egen stand.

Norsk kokekunst på UCM-campusGlade og fornøyde studenter på den norske standen før de skrubbsultne studentene gjorde sitt innhogg!

Den norske standen kunne i år by på røkelaks, akevitt, lefser, vafler, sveler og «verdens beste» kake. Maten var en dundrende suksess. Skrubbsultne studenter kastet seg over standen vår og spiste opp absolutt alt på to nanosekunder!

Slik så standen vår ut i to nanosekunder!

Oppskrifter:

Gode oppskrifter på laks og fisk

Brendas sveler

Pilars verdens beste

Belens vestlandslefse

Bentes vafler

Tilbehør: Pascuals linieakevitt
Ansvarlig for flagg og troll: Dani og Monica
Informasjonsmateriell: Patricia (visitnorway.es) og www.studyinnorway.no
Moralsk støtte: JuanMi, Kike, David, Santiago…

Hjertelig takk til alle studentene for kjempeinnsats!

En kommentar om “Kokekunstens dag (Jornada gastronomica del CSIM)

  1. Tilbaketråkk: Jornada gastronómica 2015 | Norskbloggen i Madrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s